Hvem arrangerer Kåja Camp?

Kåja Camp er et arrangement som ble satt i gang av Nord-Fron ungdomsråd i 2009 – i år arrangeres altså den 10. festivalen!
I tillegg er det Vinstra ungdomsklubb og Ung i Midtdalen som arrangerer festivalen, med god hjelp fra ca 20 ungdom fra hele Midtdalen. Arrangørene har med seg god hjelp fra Vinstra idrettslag, som står for camp, mat og vakthold. 

Litt praktisk

Innsjekk er fra kl 16.00 – 19.00 fredag 14. juni – ta kontakt med arrangør dersom deltagere kommer etter dette tidspunktet). Påmeldingen er bindende, og man får ikke refundert deltageravgiften dersom man skulle finne ut at man allikevel ikke kan kommer.

Hvem kan melde seg på?

Kåja Camp er åpen for ungdom fra 13 – 19 år. Alle ungdom i aldersgruppen er velkommen, uavhengig av bosted.

Mat

Alle måltider er dekket på Kåja Camp 2019. Vi har vanlig brødmat og salat til frokost/lunsj, og har hamburgere fredag og grillmat lørdag til middag. Det blir servert saft/melk til alle måltider.
I påmeldingsskjemaet ber vi deltagerne opplyse om eventuelle matallergier – dette blir selvfølgelig tatt hensyn til.
I tillegg til måltidene vil det være åpen kiosk deler av festivalen. Her blir det salg av snop, kjappmat og brus. Det kan derfor være greit med litt lommepenger, selv om deltagerne strengt tatt ikke behøver det. 

Innetider

Det er ikke lov til å forlate festivalområdet mellom kl 23.00 og kl 06.00. Dersom noen ønsker dette må arrangørene ha bekreftelse fra foresatt. Dette er for å hindre at festivaldeltagere «henger» rundt i Vinstra sentrum. Det er dermed ok dersom noen deltagere ønsker å sove hjemme, men de må da ha forlatt festivalområdet før kl 23.00. Si gjerne ifra om dette i forkant til deltageransvarlig.

Påmelding

Man melder seg på Kåja Camp via fanen «Påmelding» her. Påmeldingen for Kåja Camp 2019 åpner 15. april kl 00.00, og stenger 7. juni kl 16.00.
Man fyller inn grunnleggende informasjon om seg selv, og betaler med kort eller Vipps. Etter 8. juni blir det utsendt et infoskjema som foresatte må fylle ut, og som ungdommen må ha med seg på festivalen. 

Pris

Det koster kr. 600 å delta på Kåja Camp 2019. Dette dekker:

  • inngang
  • teltplass
  • mat gjennom hele helgen
  • inngang på standup, o.l.
  •  fri deltagelse på samtlige workshops og drop-in aktiviteter

I tillegg er det åpen kiosk store deler av helgen – så ta gjerne med lommepenger i tillegg!

Regler!

Utover alminnelig folkeskikk og norsk lov har Kåja Camp bare noen få regler vi vil presisere: 

  • det er ikke lov til å ha med seg, være påvirket av eller nyte noen slags form for rusmiddel på Kåja Camp
  • det er ikke lov til å ha med seg glassflasker inn på festivalområdet
  • søppelkassene er til for å brukes
  • uhyggelig atferd overfor arrangører og/eller andre festivaldeltagere blir slått hard ned på
Brudd av reglement vil føre til utkastelse uten refundering av inngangspris.

Sikkerhet

Det er til enhver tid vakter på hele festivalområdet. Vaktene er over 18 år, og har ansvar for å sørge for at ingen uvedkommende kommer seg inn på festivalområdet, og at alle deltagerne har det bra og følger reglementet. I tillegg til disse vaktene vil det alltid være voksne arrangører til stede.
Røde Kors vil være til steder under deler av festivalen hvor arrangørene mener det er mest hensiktsmessig i forhold til aktivitetstype.

Kontakt

Siden er levert av Mork Profilering AS