Kjåka i Kåja

Klubbåret er i gang, og det betyr MASSE folk i Kåja!

Ikke bare er klubbåret i gang (med rekordbesøk første klubbkveld med nesten 150 ungdommer innom), men hele Kåja er i full blomst i disse dager. 

Det betyr masse barn, ungdom og voksne i området, og det er moro!

Vi på Vinstra ungdomsklubb er opptatt av at alle skal ha det fint i Kåja – derfor er vi svært opptatte av at naboer til klubben skal oppleve ungdommen hos oss som hyggelig, positiv og høflige. 

Når det er fint vær, rusler mange ungdommer rundt på Vinstra i forbindelse med besøk hos oss, og vi oppfordrer alle på det sterkeste til å oppføre seg like bra med venner som dere ville gjort dersom dere var alene eller med foreldre. Vi forventer at både de som bor, trener og driver butikk i nærheten av oss blir behandlet med respekt av «våre» ungdommer. 

Og ser du noen som ikke oppfører seg, håper vi at dere har MOT til å si ifra direkte til de, eller til oss som jobber på klubben.  

Vi minner alle om at det denne uken også er FREDAGSKLUBB! 🙂 Det betyr selvsagt TACO

SE OGSÅ

Fotokurs

Lyst til å lære deg å ta gode bilder? Nå kan du, kun med hjelp av din egen mobil, forbedre dine fotoskills mange hakk – gratis kurs!

Sjekk ut »

Tegneserieproduksjon

Tegneserieheltene Spider-Man, Superman og Batman har alle hørt om. Men nå har Vinstra fått en egen superhelt, ført i pennen av en gjeng 9. klassinger!

Sjekk ut »

Kontakt oss

Lukk meny
×