OM OSS

Erik

Erik er klubbleder, og har jobbet på Vinstra ungdomsklubb siden oppstarten i 2007. Han er utdannet kulturprosjektleder, og er spesielt interessert i film og musikk. 

Erik jobber vanligvis onsdager og én fredag i måneden. 

Simen

Simen har jobbet på Vinstra ungdomsklubb siden 2014, og har utdannelse innen kulturstudier. Simen har mange interesser, blant annet musikk, biljard, og drift av sin kulturseter Øykjelykkjesetra. 

Simen jobber vanligvis mandager og én fredag i måneden. 

Skjermbilde 2019-03-30 kl. 15.15.08

Hans Anton

Hans Anton er barne- og ungdomsarbeiderlærling i Nord-Fron kommune, og skal være det til våren 2020. Han er fra Kvam, og er også lærling ved Kvam skole. 

Hans Anton jobber mandager og onsdager. 

Manon

Manon er i Nord-Fron gjennom EU-programmet EVS (European Voluntary Service). Hun skal jobbe på Vinstra ungdomsklubb hver klubbkveld frem til juli, sammen med den andre EVS’eren Karl. 

Manon er fra Frankrike og har blant annet bodd på La Reunion, en øy i Indiahavet (!) før hun kom til Vinstra! 

Karl

Karl er i Nord-Fron gjennom EU-programmet EVS (European Voluntary Service). Han skal jobbe på Vinstra ungdomsklubb hver klubbkveld frem til juli, sammen med den andre EVS’eren Manon. 

Karl er fra Tyskland, og før han kom til Norge backpacket han og en kompis gjennom Afrika i 10 måneder! 

Anne Rita

Anne Rita har jobber på Vinstra ungdomsklubb hver mandag, og som vikar på andre kvelder. Hun er helt RÅ på å lage sin signaturrett, snapper, og har den fordelen at hun har hatt mange av ungdommen i barnehage!

No products in the cart.

Kontakt oss

Lukk meny
×